Dyrlægegårdens personale

 

 

DYRLÆGER:

 

 

 

Lene Schrøder  er indehaver af Dyrlægegården og har været dyrlæge siden 1992. Efter at have startet karrieren i England arbejdede hun flere år på Bornholm, inden hun i 1996 etablerede Dyrlægegården. Lene har særlig interesse i medicinske sygdomme, men beskæftiger sig med alle områder indenfor hunde, katte og mindre husdyr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katryn Sidenius har ligeledes været dyrlæge siden 1992. Efter mere end 10 år som dyrlæge i England, vendte Katryn hjem til Danmark. Hun blev ansat på Dyrlægegården i 2002, og har været her siden, kun afbrudt af en barselsorlov. Katryn træffes ikke hver dag, da hun af hensyn til sine to mindre børn prioriterer at arbejde på deltid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Christine Fossing blev ansat hos os i juli 2013. Hun er en dyrlæge med masser af erfaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------

 

 

SYGEPLEJERSKER:

 

Lene Mortensen er medindehaver af Dyrlægegården, og har således været med siden 1996. Hun har derfor mange års erfaring som sygeplejerske. Fra 1-4-13 har hun helliget sig den administrative del af arbejdet og ses derfor ikke mere bag skranken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mie Larsen blev færdiguddannet sygeplejerske i 2006 og har været ansat på Dyrlægegården lige siden. Hun har særlig interesse for tandbehandling og adfærd og giver gerne gode råd om opdragelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tine Bøgild Andreasen blev ansat på Dyrlægegården den 1-4-13. Hun blev uddannet som veterinærsygeplejerske på Københavns Dyrehospital i 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rina Dinesen blev ansat på Dyrlægegården 1-11-2014. Hun blev færdiguddannet i 2003 og har i 10 år været ansat på Fredensborg Dyreklinik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Schrøder

 

 

 

Katryn Sidenius

 

 

 

Christine Fossing

 

 

 

 

 

 

Lene Mortensen

 

 

 

 

 

 

 

 

Mie Larsen

 

 

 

 

 

Tine Bøgild Andreasen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyrlægegården

 

47983435